bibliotecă

2022-Anul Tigrului de Apa


Tigrul este reprezentantul energiei, al protecției și al altruismului, iar combinația cu apa îi oferă acestui an o conotație extrem de pozitivă. Totuși, elementul fix al Tigrului este lemnul, care sugerează stabilitate și oferă o putere imensă care ne va ajuta pe toți să ne atingem obiectivele. 

Apa este echivalentul culorii negre , tocmai din acest motiv, anul 2022 poartă și numele de Anul Tigrului Negru Yang. Este important de reținut, culorile norocoase ale acestui an sunt albastrul, verdele, roșul și galbenul, iar piatra prețioasă este aurul.

Anul acesta este cu totul exploziv. De regulă, începe cu o lovitură puternică și se termină cu un ton înăbușit. Este un an predestinat și marcat de neînțelegeri, dezastre și chiar conflicte/războaie. Dar, în egală masură, se anunță și un an al faptelor îndrăznețe. Nimic nu se va realiza la scara redusă. Fie că e de bine, fie că e de mai puțin bune, totul se duce la extreme. Pot fi agonisite sau pierdute averi. Dacă vrei să riști sau să îți încerci norocul, trebuie să fie o acțiune de mare nivel. Oamenii vor înfăptui lucruri dramatice sub puterea impulsului de moment. Furia poate pune stăpanire pe acțiuni, de aceea poate fi un an greu din punct de vedere diplomatic.

Ca si Tigrul, vei fi tentat sa te aventurezi fară să gândești prea mult și poți termina prin a regreta graba. Prieteniile, legăturile ocazionale, afacerile care au nevoie de încredere reciprocă și cooperare sunt destul de fragile în acest an și se pot rupe ușor. Totuși, puternicul și vigurosul Tigru poate fi folosit pentru a da impuls și vitalitate cauzelor pierdute, industriilor falimentare.

Este anul schimbărilor masive, al introducerii noilor și îndrăznețelor idei, mai ales ale acelora foarte controversate. Căldura focului Tigrului va atinge pe toată lumea și va intra în viețile tuturor. În ciuda acestor efecte și aspecte negative, trebuie sa accepți ca este un factor epurător. Căldura este folosită pentru a extrage metalele prețioase din minereu. Tot așa și acest context poate scoate în evidența tot ceea ce avem mai bun în noi. Sfatul principal al anului 2022 este “Nu iti pierde umorul!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s